5. Studentski kongres zaštite zdravlja – Sanitas 2022

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da su otvorene prijave za sudjelovanje na 5. Studentskom kongresu zaštite zdravlja – Sanitas 2022 koji će se održati 08. i 09. travnja 2022. Kongres je u organizaciji studenata s Medicinskog fakulteta u Rijeci, a dobrodošli su svi studenti.

Prijaviti se možete aktivno s usmenom prezentacijom, aktivno s posterom ili pasivno. Prezentacija/poster mogu biti neki koje već imate gotove (s nekog izbornog ili slično, naravno uz suglasnost mentora/voditelja tog kolegija).

Dva dana Kongresa uključuju 3 pozvana predavanja, 1 stručno predavanje i 2 radionice. Uključeni su ručak i večera, kao i coffee breakovi. Svi sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju na Kongresu.

Rok za prijavu pasivnog sudjelovanja je petak, 01. travnja 2022., dok je rok za prijavu aktivnog sudjelovanja utorak, 20. ožujka 2022. kada je ujedno i krajnji rok za slanje sažetaka.

Obrascu za prijavu možete pristupiti na web stranici kongresa (gdje ćete pronaći upute autorima kao i prvu obavijest)(http://sanitas.uniri.hr/), Facebook stranici kongresa i na Instagram profilu kongresa (https://www.instagram.com/sanitas_congress/).

Vidimo se na Sanitasu 2022!