Volonterski ured

Ured za volonterske i humanitarne aktivnosti djeluje u sklopu Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta. Glavni cilj tog odjeljenja je uključivanje studenata u volonterski i humanitarni rad na mnogobrojnim javnozdravstvenim i humanitarnim aktivnostima. Uz razne aktivnosti na kojima volontiraju studenti Zdravstvenog veleučilišta Ured za volonterske i humanitarne aktivnosti organizira i dvije svoje – Božićnu i Uskršnju humanitarnu akciju. Također, Ured ostvaruje razne suradnje s drugim udrugama, zakladama, društvima, ustanovama, pojedincima i organizacijama kojima su potrebni volonteri.

Na volontiranje mogu se prijaviti svi zainteresirani studenti Zdravstvenog veleučilišta. Sve obavijesti o radu Ureda te budućim volonterskim akcijama studenti mogu pratiti na facebook stranicama Studentskog zbora, facebook stranici Volonterskog ureda ili izravnim obavijestima od studentskih Predstavnika.

Facebook stranicu Ureda za volonterske i humanitarne aktivnosti Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta možete pogledati ovdje: https://www.facebook.com/volonterskiuredzvu/

Marija Mrkonjić Voditeljica Ureda za volonterske i humanitarne aktivnosti SZZVU 099 443 3704 marija.mrk123@gmail.com